vrijdag 30 mei 2014

Vlaflipvlaai

Onlangs zag ik bij 24Kitchen een recept voor bij komen voor vlaflipvlaai. En dat zag er zo lekker uit dat ik dacht dat ga ik een keertje proberen. Van de week alle ingrediënten gekocht, dus ik kon beginnen :-).
Was wel een werk maar het was het wel waard!!!

De ingrediënten voor het deeg


Ingrediënten voor banketbakkersroom



En hier het eindresultaat :-)

Hier zit het deeg in de vlaai vorm

Deeg en banketbakkersroom klaar om in de oven te gaan :-)
 
Even wachten en dan is dit resultaat...

Af laten koelen en we gaan verder met het opmaken van de vlaai






Nu nog wat opvullen met Griekse yoghurt en Crème Fraise en de zelf gemaakt aardbeien gelei en dan de overheerlijke aardbeien er op!



De vlaai is echt super lekker, dus als je snel bent is er misschien nog een stukje voor je ;-).
Fijn weekend!
Groetjes,
Antoinette 



2 opmerkingen:

Jannie zei

Dat ziet er wel heeeel lekker uit Antoinette.
Jammer dat ik nog niet kan auto rijden maar anders kwam ik een stukkie halen
groetjes Ma

Jasper zei

Ik ben een van de gelukkige die erop tijd bij was :-). Hij smaakt echt waanzinnig lekker, nog nooit zoiets geproefd qua taart. Dikke kus Jasper